Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ !!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μία ερασιτεχνική γαλλική ομάδα ενός χωριού 400 κατοίκων, έκανε πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι!


 Ο Σεντρίκ Ενζορλά, πρόεδρος της Μπορν,  ομάδας που εδρεύει σ’ ένα γαλλικό χωριό και παίζει στην 2η κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Οτ Λουάρ, έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση φυσικά αστειευόμενος. Την ίδια αίσθηση χιούμορ, όμως δεν έχει και η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FFF), η οποία όχι μόνο μπλόκαρε την πρόταση, αλλά και τιμώρησε τον Ενζορλά με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Εκπρόσωπος της γαλλικής ομοσπονδίας, ο Ιβ Μπεγκόν, δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Ίσως η πρόταση να ήταν ένα αστείο, όμως είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα γεγονότα», ενώ ο ήρωας αυτής της φαρσοκωμωδίας τόνισε από την πλευρά του: «Για να καταθέσει πρόταση ένας ερασιτεχνικός σύλλογος θα πρέπει να συμπληρώσει τις αντίστοιχες φόρμες στο ίντερνετ. Αποφάσισα να το κάνω και πληκτρολόγησα το όνομα του Λιονέλ Μέσι, την ημερομηνία γέννησής του και τον σύλλογο, στον οποίο αγωνίζεται, στο σύστημα. Τότε η λίγκα διαβίβασε το αίτημά μου στην ομοσπονδία. Μόλις το είδαν σοκαρίστηκαν και αρνήθηκαν να το μεταβιβάσουν στην ισπανική ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα το κοινοποιούσε στην Μπαρτσελόνα. Ήταν μόνο ένα αστείο, κάτι για να διασκεδάσω με τους φίλους μου, τίποτα περισσότερο, όμως τιμωρήθηκε με έξι μήνες».


Πηγή: http://www.sportrikala.gr

Υ.Γ.: Μήπως να του κάναμε κι εμείς πρόταση μπας κι έρθει και σωθούμε....;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου