Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΦΗΚΗ - ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. 1-1

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν σήμερα Φήκη και Ένωση Δ.Μ., αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 1-1. Το παράδοξο του σημερινού αγώνα είναι ότι και τα δύο τέρματα προήλθαν με αυτογκόλ. Το πρώτο στο 41' ύστερα από ασυνεννοησία των αμυντικών με τον τερματοφύλακα της Φήκης και το δεύτερο στο 92' ύστερα από τραγικό
λάθος του Πανουργιά. Αγωνιστικά η Ένωση δεν έπιασε υψηλή απόδοση, ούτε προσέφερε θέαμα. Αντιθέτως έπαιξε έξυπνα και με τακτική ώστε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, και ενώ όλα έδειχναν ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της στην εκπνοή του παιχνιδιού έβγαλε μόνη της τα μάτια. Από την άλλη, η Φήκη, είχε κατοχή μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία παρά μόνο στην φάση του αυτογκόλ αφού προήλθε από πίεση των επιθετικών της. Η διαιτησία των Πάντου, Μάμαλη και Λεωνίδα Κ. ήταν καλή και όλα κύλησαν ομαλά, με εξαίρεση μόνο μια κόκκινη κάρτα που δέχθηκε παίκτης της Φήκης στο 82' ύστερα από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ζυγολίκα.




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Μπελετσιώτης, Βαρμπομπίτης, Παπακώστας Κ., Τσέτσας, Παπακώστας Κ., Χανής, Κολότσιος (69' Νταλούκας), Ζυγολίκας, Κεραμίδας, Κράβαρης (83' Χότζα)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πάντος (Μάμαλης - Λεωνίδας Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου