Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ - ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. 3-1

Πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης ήταν η διαιτησία και πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανασής, ο οποίος με τις αποφάσεις και τις υποδείξεις του πέτυχε τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να πάρει η Κρύα Βρύση τους 3 βαθμούς της νίκης. 16!!! λεπτά καθυστερήσεις, κατά τα οποία
οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα 2 νικητήρια γκολ, 3 κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ στην Ένωση, ανύπαρκτα offside και φάουλ κατά της Ένωσης και "βροχή" καρτών (3 κόκκινες και αρκετές κίτρινες) ήταν αρκετά ώστε να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα. Εκτός από την άδικη ήττα της ομάδας του Κώστα Μπούρα, αποτέλεσμα αυτών ήταν να δημιουργηθεί ένταση στην εξέδρα με αφορμή μια αμφισβητούμενη φάση. Στη συμπλοκή ενεπλάκησαν φίλαθλοι, παίκτες και παράγοντες των 2 ομάδων. Αγωνιστικά τώρα, η Ένωση ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στις τελικές προσπάθειες υπερτερούσαν αισθητά οι Ενωσίτες, αλλά ο κ. Μανασής δεν επέτρεψε την επίτευξη κάποιου τέρματος παρά μόνο στο 49', όταν ο Κολότσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ. Η Κρύα Βρύση είχε προηγηθεί νωρίτερα στο 41' με πέναλτι και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Στο 94' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 106', όπου ο κ. Μπλέτσας δεν είδε το offside, με πλασέ σε άδειο τέρμα αφού ο Πανουργιάς βρισκόταν στην αντίπαλη εστία. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ένωσης Δροσερού Μουριάς που στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε μια πολύ κακή και προκλητική διαιτησία, σε μια εξαγριωμένη και επιθετική κερκίδα και φυσικά σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο που περισσότερο θα ταίριαζε για αγώνα πόλο.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Βαρμπομπίτης, Παπακώστας Α., Γιαννοτάκης, Μπελετσιώτης, Παπακώστας Κ., Χανής, Τσαρούχας (75' Λόζιος), Ζυγολίκας, Κολότσιος (88' Καλκάνης), Κράβαρης (56' Κίτρος)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μπούρας Κων/νος (Χήρας - Κατσαρός)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανασής (Μπλέτσας - Παπανικολάου)

3 σχόλια :

  1. Δεν είμαι ούτε με την Ένωση, ούτε με τη Κρύα Βρύση. Έτυχε όμως να είμαι στο γήπεδο και έφριξα με την διαιτησία του Μανασή. Απαράδεκτος. Όντως αδικήθηκε η Ένωση. Έπρεπε να βγει νικήτρια. Και η φιλοξενία της Κρύας Βρύσης απλά απαράδεκτη. Θύμισε παλιότερες εποχές που πήγαιναν και αστυνομικοί στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΥΡΙΟΙ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΙ...??? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τα παραπανω και επειδη εχω παρακολουθησει πολλους αγωνες της Ενωσης μπορω να πω οτι σε πολλους απο αυτους η ομαδα αδικηθηκε. Για αυτο θετω το εξης ερωτημα. Η ΕΠΣΤ τι κανει για αυτο????? Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή