Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ένωση Δ.Μ. - Άρης Περιστέρας 0-1

     Δεν τα κατάφερε τελικά η Ένωση να βγει νικήτρια από το ντέρμπι του ομίλου αφού ηττήθηκε με 0-1 από την πρωτοπόρο πλέον Περιστέρα. Οι Ενωσίτες κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά η τύχη αυτή τη φορά δε τους χαμογέλασε.
     Αγωνιστικά τώρα, ο αγώνας ήταν μοιρασμένος κάτι που το τελικό σκορ ίσως δε το μαρτυρά, αφού για πολλούς η ισοπαλία ίσως ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.
     Από πολύ νωρίς και μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι
δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Ζυγολίκα να στέλνει τη μπάλα, ύστερα από σουτ, εκατοστά  δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με δύο σουτ στο 7ο και 21ο λεπτο, τα οποία όμως κατέληξαν άουτ. Η Ένωση έκανε ακόμη δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, στο 22ο λεπτο με κεφαλιά του Ζυγολίκα και στο 25ο λεπτό με σουτ του Μποτσέτου Κ. από πλάγια θέση.
     Στην επανάληψη, η Ένωση άρχισε να χάνει έδαφος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η Περιστέρα να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να βρίσκεται όλο και πιο συχνά στη εστία των γηπεδούχων. Αποτέλεσμα αυτών, η αντικανονική ανατροπή ενός επιθετικού της Περιστέρας από τον Τσέτσα στο 68ο λεπτό και ο καταλογισμός πέναλτι σε βάρος της Ένωσης, από όπου προήλθε και το γκολ της αναμέτρησης. Οι Ενωσίτες αμέσως αντέδρασαν και παραλίγο να ισοφαρίσουν με τον Αλέξανδρο Μποτσέτο, όταν στο 76ο λεπτό ύστερα από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, την μπάλα θα μπλοκάρει με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ξενοφών Πάτρα θα κάνει ακόμη δύο καλές ευκαιρίες στο 85ο και 86ο λεπτό με τον Μποτσέτο Κυριάκο χωρίς όμως αποτέλεσμα.





Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

ΣΥΝΘΕΣΗ: Χήρας, Γιακίμης, Καλκάνης, Τσέτσας, Μπούγας (50' Πάτρας Γ.), Κίτρος, Χανής, Μποτσέτος Κ., Ζυγολίκας, Κεραμίδας (65' Μποτσέτος Α.), Κολότσιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάμαλης (Νίκου - Λεωνίδας Σ.)

2 σχόλια :