Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αμπελάκια - Ένωση Δ.Μ. 0-2

                                        Η Ένωση πάει καλά και αυτό φαίνεται!

Μετά το χαμένο εντός έδρας παιχνίδι που είχε η Ένωση από την Πρωτοπόρο Περιστέρα στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, το συγκρότημα του Ξενοφών Πάτρα πέρασε με αέρα στην Αγία Μονή από την ομάδα των Αμπελακίων, παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έμεινε αήττητη σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της και σίγουρα.....τα πάει καλά!
Πρωταγωνιστής ήταν ο Χανής που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης δείχνοντας παράλληλα πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 4' ο Λαμπρόπουλος
σούταρε δυνατά χωρίς να ανησυχήσει ο Χήρας!
Στο 11΄ και έπειτα από πάσα του Κολότσιου ο Χανής με σουτ έκανε το 0-1
Στο 12΄ τα Αμπελάκια παραλίγο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Μπουραζάνας έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Κακκές έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Χήρα!
Στο 22΄ ο Κεραμίδας εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια με εξαιρετικό τρόπο αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά δοκό του Μπιλιάλη.
Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με την Ένωση να κάνει αυτό που πρέπει για να μην δεχτεί κάποιο τέρμα και τα Αμπελάκια να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έκαναν μερικές ευκαιρίες με τον Αργυρόπουλο  στο 57΄ και τον Καλαμάτα  στο 70' αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν!
Στο 75΄ η ομάδα του Καλμποκίνη έμεινε με 10 παίκτες με τον Μπουραζάνα να αντιδρά άσχημα σε μαρκάρισμα του Κίτρου!
Έτσι, με την Ένωση να έχει και το αριθμητικό πλεονέκτημα, στο 83΄ και έπειτα από κάθετη πάσα του Κεραμίδα ο Χανής βρέθηκε απέναντι στον Μπιλιάλη πλάσαρε ιδανικά και κλείδωσε την νίκη με το δεύτερο προσωπικό του γκολ!
Το ματς είχε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία στο 86΄με τον Κεραμίδα να μην καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από πολύ όμορφη προσπάθεια και πάσα του Ζυγολίκα
Μ΄αυτό τον τρόπο η ομάδα του Ξενοφών Πάτρα κατάφερε να αποδράσει από μια δύσκολη έδρα και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου!




ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ: Μπιλιάλης Π. Αδάμος, (38΄Μπιλιάλης Γ.), Σβώλος, Τσιούλης, Καλαμάτας, Μπαλατσούκας, Λαμπρόπουλος, Μπουραζάνας,Κακκές,Αργυρόπουλος,Τζερεμές.

ΕΝΩΣΗ Δ.Μ: Χήρας, Πάτρας, Μπούγας (13' Τσέτσας), Καλκάνης, Γιακίμης, Κίτρος,Χανής
(88΄ Μπελετσιώτης), Ζυγολίκας, Κεραμίδας, (80΄Τσιγαρίδας), Κολότσιος, Νταλούκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούρας Χ.
(Νιώτη - Ρούσης).





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου