Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΧΑΣΙΑΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. 1 - 2

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η Ένωση νίκησε στον Γαύρο την ομάδα του Πανχασιακού και έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέα μόνο με την Περιστέρα, αφού τα Αμπελάκια ''άφησαν'' 2 βαθμούς στην Ασπροκκλησιά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση που ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στην 11αδα,
μπήκε στο ματς αρκετά νωθρά και υποτονικά, ''άφησε'' τον αντίπαλο να ελέγχει το ροή του παιχνιδιού και το πλήρωσε!

Στο 20΄ του παιχνιδιού και μετά από μαρκάρισμα του Καλκάνη, ο Ράππας έπεσε στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Πάντος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών! Η εκτέλεση ήταν εύστοχη και ο Πανχασιακός προηγήθηκε στο σκορ!  

Η Ένωση δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, ανέβασε την απόδοση της και στο 25΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν από κάθετη πάσα του Χανή, ο Κολότσιος βγήκε τετ α τετ με τον Κουτλή, όμως ο τερματοφύλακας του Πανχασιακού είπε όχι στον επιθετικό της Ένωσης!

Ο αγώνας είχε ρυθμό και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά η Ένωση είχε την υπεροχή ύστερα από το γκολ που δέχτηκε, προσπαθούσε να φέρει το ματς στα ίσα και τα κατάφερε! Στο 32΄ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κεραμίδα, ο Ζυγολίκας έπιασε ένα φανταστικό τακουνάκι στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Κουτλή κάνοντας το 1-1
Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 38΄με τον Χανή να πιάνει ένα ξερό σουτ αλλά ο Κουτλής απέκρουσε με υπερένταση!
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε κάπως έτσι, χωρίς άλλη αξιοσημείωτη ευκαιρία!  
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τους 3 βαθμούς και η ομάδα που τα κατάφερε ήταν αυτή του Ξενοφών Πάτρα! 
Στο 70΄ ο Ζυγολίκας εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο άουτ μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Κεραμίδας υποδέχτηκε ιδανικά την μπάλα και πρίν καταφέρει να σουτάρει δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα ο διαιτητής Πάντος να σφυρίζει για δευτερη φορά στο παιχνίδι την εσχάτη των ποινών! 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ευστόχησε και έγραψε το τελικό 1-2

Ο Πανχασιακός στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ανέβηκε ψηλά, πίεσε για να πετύχει ενα ακόμη γκολ (στην καλύτερη μέχρι στιγμής άμυνα του πρωταθλήματος) κυρίως με στημένες εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ,  η Ένωση με την σειρά της σε κάθε αντεπίθεση έβρισκε κενούς χώρους για να πετύχει και τρίτο γκολ και το ματς πήρε φωτιά!
Ωστόσο καμία ομάδα δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο και η Ένωση πέρασε αλώβιτη μέσα απο μια δύσκολη έδρα μένοντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!


ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Τσέτσας, Πάτρας, Καλκάνης, Γιακίμης, Νταλούκας Αθ. Χανής, Μπούγας Γρ. Ζυγολίκας, Κεραμίδας( 81΄Κούζας) Κολότσιος (88΄Τσιγαρίδας)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάντος ( Τζάνης - Καψούρας)


 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου