Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο. ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. 0-2

Επιστροφή στις νίκες και ταυτόχρονα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Ένωση, παρέα με Αμπελάκια και Περιστέρα, που επικράτησε με 0-2 στο Δενδροχώρι! Η ομάδα του Ξενοφών Πάτρα έδειξε χαρακτήρα και πήρε σπουδαίο διπλό έπειτα απο τρία σερί άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,
ο αγώνας ποιοτικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Στο πρώτο 45λεπτο η Ένωση δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, είχε αργή ανάπτυξη,  ενώ οι παίκτες δεν είχαν κίνηση κι εύκολα έκαναν το λάθος στις μεταβιβάσεις.  Το πέναλτυ που κέρδισε ο Ζυγολίκας στο 33¨ και με υποδειγματική εκτέλεση ο Κεραμίδας έκανε το 0-1 ήταν το αξιοσημείωτο του πρωτου ημιχρόνου! 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά προσπαθόντας να φέρουν στα ίσα  το μάτς, είχαν την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου αλλα η αμυντική λειτουργία της  Ένωσης δεν επέτρεψε στους Δενδροχωρίτες να κάνουν το κάτι παραπάνω! Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Πάτρα ανέβασε την απόδοση της, έκανε ευκαιρίες και "τελείωσε" το μάτς οταν ο Χανής πήρε την μπάλα από τα αριστερά και περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, έσπασε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Μποτσέτο Κ. οπου δεν δυσκολεύτηκε να κανει το 0-2 στην ανυπεράσπιστη εστία του Κότσαλου που ήταν και το τελικό σκορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου