Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. - ΚΑΛΥΒΙΑ 0-3

Την ήττα από τα Καλύβια γνώρισε σήμερα για ακόμη μία φορά η υποβιβασμένη πλέον Ένωση με 0-3. Με πεσμένη ψυχολογία αλλά με σκοπό τη νίκη γοήτρου μπήκαν οι παίκτες του Λάκη Κατσαρού στον αγωνιστικό χώρο και για το πρώτο τέταρτο, με πολυ καλή κυκλοφορία μπάλας, έδειξαν καλά στοιχεία. Από το 20' όμως και μετά, οι
φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 22', ύστερα από δυνατό σουτ εντός περιοχής. Οι Ενωσίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν κάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα χαμένο τετ α τετ κι ένα δοκάρι του Ζυγολίκα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 53', οι Καλυβιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους και κλείδωσαν τη νίκη, αφού η Ένωση φαινόταν ανήμπορη να ανατρέψει το σκηνικό. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 67', τα Καλύβια θα πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και θα διαμορφώσουν το τελικό 0-3.




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Μπελετσιώτης, Νταλούκας, Βαρμπομπίτης, Τσέτσας (46' Χότζα), Χανής, Παπακώστας Κ. (55' Παπαβασιλείου), Κολότσιος, Ζυγολίκας, Κεραμίδας, Κράβαρης (46' Καλκάνης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσάγιας (Παπανικολάου - Αβραάμ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου