Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ 10 ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΕΣ

10. Χίδερ Μιτς: Η 32χρονη μετρά ήδη 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ενώ είχε ξεχωρίσει για τη δεινότητά της στο σκοράρισμα. Έχει κατακτήσει και δύο Ολυμπιακά μετάλλια.

9. Λότα Σέλιν: Αγωνίζεται στην θέση της επιθετικού, ενώ αρκετά συχνά την αποκαλούν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφη από τον στράικερ της Μίλαν.
8. Μιλένε Ντομίνγκες Η σχέση της με τον Ρονάλντο δεν κατέληξε τελικά σε γάμο. Παρόλα αυτά ο δεσμός της με το "φαινόμενο", μόνο καλό της έκανε, καθώς απέκτησε φήμη που της εξασφάλισε στη συνέχεια αρκετές συνεργασίες.
7. Ρέιτσελ Γιούνιτ: Στην Αγγλία πιστεύουν ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα που παίζει ποδόσφαιρο, λόγω του στιλ της που παραπέμπει στο κορίτσι της διπλανής πόρτας. Στην πατρίδα της έχει παίξει για τις Γουλβς, Έβερτον και Φούλαμ, ενώ πλέον αγωνίζεται στην New Jer.
6. Λέσλι Όσμπορν: Ακόμα μια παίκτρια που έκανε καριέρα με την φανέλα της εθνικής Αμερικής. Στην φωτογραφία την βλέπετε να φοράει την εμφάνιση της Γερμανίας, αλλά αυτό είναι λογικό καθώς έχει συνεργασία με την Puma για να προωθήσει την φίρμα στην πατρίδα της.
5. Χοπ Σόλο: Είναι η καλύτερη τερματοφύλακας της Αμερικής. Από την Saint Louis Athletica, μεταπήδησε στην Atlanta Beat. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 1.054 λεπτά!
4. Τζέσικα Λάντστρομ: Αγωνίζεται στην Φρανκφούρτη και στην εθνική Σουηδίας. Οι ασχολίες της όμως δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς σπουδάζει μηχανολογία στη Στοκχόλμη.
3. Έιμι Τέιλορ: Δύο σοβαροί τραυματισμοί στον αστράγαλο την ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το 2004, αλλά στην Αυστραλία δεν μπορούν να την ξεχάσουν. Η Τέιλορ έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά, επιδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του σώματός της.
2. Μόνικα Γκονσάλες : Υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το πόστο της προπονήτριας πλέον, όμως, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί η πρώην διεθνής Μεξικανή παίκτρια είναι στην 2η θέση της λίστας μας.
1. Λαίσα Αντριόλι: Είναι μόλις 22 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της πιο σέξι ποδοσφαιρίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου