Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. - ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 5-0

Τρίτη σερί νίκη της Ένωσης στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε εύκολα του ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Ελευθεροχώρι, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Οι Ενωσίτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήραν το πάνω χέρι. Ο Άρης Τσαρούχας
βρέθηκε σε μεγάλη μέρα πετυχαίνοντας χατ τρικ(8', 22', 32'), ενώ και ο Στέφανος Βαρμπομπίτης άφησε το στίγμα του, αφού κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα στο 21' με πέναλτι και στο 57'. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, που όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα υποβιβαστούν, δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να αντιδράσουν και εμφάνισαν μεγάλες αδυναμίες τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Το μόνο αρνητικό του αγώνα ήταν σίγουρα ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Παναγιώτη Κράβαρη, που σε μία διεκδικούμενη  μπαλιά στο 19' ανετράπη από αντίπαλο αμυντικό στο ύψος της μικρής περιοχής. Από την άλλη, οι τρεις βαθμοί της νίκης, είναι αναμφισβήτητα ζωτικής σημασίας για την ομάδα του Κώστα Μπούρα και αποτελούν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

                 Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Βαρμπομπίτης, Κίτρος, Παπακώστας Α., Μπελετσιώτης, Παπακώστας Κ. (50' Πατάκας), Χανής, Τσαρούχας, Ζυγολίκας (46' Χότζας), Κολότσιος, Κράβαρης (21' Καλκάνης)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κών/νος Μπούρας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρατσάνης (Γιαννουλά - Τανάγιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου