Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ - ΕΝΩΣΗ Δ.Μ. 0-1

Με το δεξί μπήκε η Ένωση στο νέο έτος αφού κατάφερε να αποσπάσει τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα στο Μεγαλοχώρι από την ομώνυμη ομάδα. Οι Ενωσίτες πήραν από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού και παίζοντας στο μισό γήπεδο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το
ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Ένωση πίεζε συνεχώς, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι, παίζοντας παθητικό ποδόσφαιρο, προσπάθησαν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα. Μέχρι το 61' όμως, αφού ο Βαρμπομπίτης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι ύστερα από χέρι αντίπαλου αμυντικού. Στο τελευταίο τέταρτο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν απειλώντας  δύο φορές την εστία του Πανουργιά. Μέσα στην όλη ένταση των τελευταίων λεπτών, ο διαιτητής Πάντος αναγκάστηκε να αποβάλλει δύο παίκτες από τον αγωνιστικό χώρο με κόκκινη κάρτα. Τον Γιαννοτάκη της Ένωσης στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα εξαιτίας ενός επεισοδίου που δημιουργήθηκε με συμπαίκτη του και παίκτη του Μεγαλοχωρίου στο 90', ύστερα από αντικανονικό μαρκάρισμα στο Ζυγολίκα, εμποδίζοντας τον να βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.

                          Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ
ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς. Βρμπομπίτης, Παπακώστας Α., Γιαννοτάκης, Μπελετσιώτης, Παπακώστας Κ., Χανής, Τσαρούχας (78' Νταλούκας), Ζυγολίκας, Κίτρος, Κολότσιος (89' Καλκάνης)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κων/νος Μπούρας


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πάντος (Στεφόπουλος - Ράπτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου