Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

H Πηγή πήρε το ντέρμπι με την Ένωση Δροσερού Μουριάς

     
     Η Πηγή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ένωση Δροσερού Μουριάς με το τελικό 3-1 να γίνει τους 3 βαθμούς και να κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στο 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΤ.Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου οι δυο ομάδες είχαν το κίνητρο από την παρουσία των φιλάθλων και βγήκε ένας πολύ ωραίος αγώνας. Πέρα από το αποτέλεσμα είναι σαφές ότι και οι
δυο ομάδες δικαιολογημένα κοιτάζουν ψηλά.


Ο ΑΓΩΝΑΣ
     Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 23’ο Στάμος έφυγε από πλάγια θέση έκανε το σουτ και έγραψε το 1-0.     Η Ένωση προσπάθησε στο 28’ να απαντήσει, αλλά το πλασέ του Ζυγολίκα έδιωξε ο Πολυγένης.Ενώ η Πηγή κατάφερε στο 40’ να κάνει το 2-0, όταν ο Σταμός με ψηλοκρεμαστό σουτ βρήκε δίχτυα.Στην επανάληψη ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά στο φινάλε. Στο 80’ ο Κεραμίδας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1. Ενώ στην συνέχεια η Ένωση είχε δυο αποβολές, στο 83’ για τον N.Μπελετσιώτη και στο 86’ για τον Ι. Μπελετσιώτη.     Με τον τρόπο αυτό το παιχνίδι είχε αγωνία, αλλά στο 88’ ο Ματζιώρος με ατομική προσπάθεια έγραψε το τελικό 3-1 και ανάγκασε την Ένωση Δροσερού Μουριάς στην πρώτη της ήττα στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΤ.


ΟΙ ΣΥΝΕΘΣΕΙΣ
ΠΗΓΗ: Πολυγένης, Παλιοκρασσάς, Ξαγαράς, Δ. Μαυρογιάννης (60’ Κατσινέλης), Τσαντάλης, Μουρελάτος, Λάζος, Σδρένιας, Στάμος (66’ Κατσινέλης), Μιχαήλ (68’ Μαντζώρος).

ΕΝΩΣΗ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ: Πατσιάς, Μαγαλιός, Ι. Μπελετσιώτης, Ν. Μπελετσιώτης, Ζυγολίκας (46 Γρυμάνης), Κούζας (60’ Κεραμίδας), Ντραγκόντι, Χανής, Παπαϊωάννου, Βαρμπομπίτης, Τσιαντάκης.

πηγή: trikalaola.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου