Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

"6 στα 6" για την Ένωση...

Η εξαιρετική και ανίκητη πορεία της Ένωσης στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Δεύτερη φορά στην ιστορία της έχει κάνει τέτοιο ξεκίνημα.


     Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει η Ένωση, έχοντας ήδη πετύχει 6 νίκες σε ισάριθμα μάτς, 26 τέρματα και το απόλυτο στον βαθμολογικό πίνακα με 18 βαθμούς.
     Η ομάδα του Σάκη Παλλάτζα, μετράει ήδη έξι σερί νίκες εκ των οποίων οι 4 εκτός έδρας, δείχνοντας πως δεν "φοβάται" έξω από το σπίτι της και είναι στους +3 από τον Άγιο Οικουμένιο που ακολουθεί με εξαιρετική πορεία από το μέρος του και στους +5 από τον Ασκληπιό Πιαλείας και  Άρη Αγίας Μονής.


     'Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η Ένωση φιλοξενήθηκε από τον Α.Ο Φιλύρας σε ένα αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο.
     Το πρώτο ημίχρονο πέρασε και δεν ακούμπησε. Κακό πρόσωπό και από τις δύο ομάδες, χωρίς ανάπτυξη με μηδέν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με παιχνίδι άναρχο χωρίς φαντασία και το σκορ του ημιχρόνου μοιραία ισόπαλο χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα.
     Ευτυχώς για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο άλλα και για την ομάδα της Ένωσης το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη εικόνα. Τρία τέρματα, αρκετές φάσεις, πάθος, δύναμη, αλλά και αρκετά νεύρα με τους ψυχραιμότερους όμως να υπερισχύουν.

      Το πρώτο γκολ για την Ένωση ήρθε στο 60ο λεπτό όταν από ωραία προσπάθεια του Τσιαντάκη από δεξιά την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα και ο συνήθης ύποπτος Dragoti Romeo βρίσκοντας στο σωστό σημείο δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και με αυτό το γκολ να παραμένει μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ για την ομάδα του με 7 τέρματα. Στη συνέχεια του παιχνιδιού και με την Ένωση να δείχνει πως είναι καλύτερη ομάδα από τον χθεσινό αντίπαλο, δεν έριξε το ρυθμό της και κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα στο 70' με τον Κούζα να πλασάρει ιδανικά τον πολύ καλό Κουκουτσέλο Λ. έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Βαρμπομπίτη και να κλειδώνει το ματς αφού λίγα λεπτά πιο πριν η Φιλύρα είχε μείνει με 10 παίχτες λόγο αποβολής του Κουκουτσέλου Η. για σκληρό μαρκάρισμα. Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Παπαϊωάννου στο 87ο λεπτό έπειτα από σουτ του Dragoti και ασταθή απόκρουση του Κουκουτσέλο Λ. διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-3.

    


Η αρχική 11άδα της Ένωσης με την Φιλύρα.
Ο Τσιαντάκης με τον πρώην Ενωσίτη Κωστούλα "εχθροί"
στο χθεσινό παιχνίδι..... 

Ο Μαγαλιός σε μια από τις πολλές μονομαχίες του.

Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το goaltrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου