Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης

   
Ο εκ νέου πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Κανίστρας
Ύστερα από μία περίοδο αβεβαιότητας, με την Ένωση να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι, τελικά η λύση βρέθηκε και μάλιστα από τους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα, ύστερα από σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης οι ''Ενωσίτες'' ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εξέλεξαν με συνοπτικές διαδικασίες νέο διοικητικό συμβούλιο. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται αναλυτικά από:



  • Κανίστρας Νικόλαος - Πρόεδρος
  • Αλεξανδρής Ιωάννης - Αντιπρόεδρος
  • Χήρας Κωνσταντίνος - Γραμματέας
  • Χήρας Σωτήριος - Γενικός Αρχηγός
  • Παιδοκούκης Βάιος - Ταμίας
  • Ζυγολίκας Δημήτριος - Έφορος Υλικού
  • Χήρας Βάιος -Υπεύθυνος Τύπου
  • Μέλη: Τσιαπάρας Αθανάσιος, Παντούλας Κωνσταντίνος, Παπαθανασίου Ευάγγελος


Συνεχίζει στο τιμόνι
της Ένωσης
 ο Σάκης Παλάντζας
       Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης ήταν να συνεχίσει τη συνεργασία και τη νέα χρονιά με τον προπονητή Σάκη Παλάντζα, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές.
    Και κλείνοντας το κεφάλαιο προπονητής οι ''Κόκκινοι'' προχώρησαν στην ενίσχυση του ρόστερ, πραγματοποιώντας πέντε σημαντικές μεταγραφές, οι οποίες θα δώσουν νέα προοπτική στους στόχους της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα οι νέες προσθήκες αποτελούνται από τους Χρήστο Λιάκο, Θανάση Τσιαντάκη, Θωμά Χανή, Ρομέο Ντραγκότι και Σπύρο Κούζα.
     Ο Χρήστος Λιάκος είναι επιθετικός, μετρά συμμετοχές με τη Φήκη και τη Λυγαριά και θα δώσει μια πολύτιμη λύση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο Θανάσης Τσιαντάκης είναι αμυντικό χαφ και έχει αγωνιστεί στο Μουζάκι, τη Μητρόπολη και το Μαυρομάτι Καρδίτσας. Στην ομάδα επιστρέφει ο δυναμικός μέσος Θωμάς Χανής ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας ενώ συμφώνησε με την διοίκηση και ο νεαρός αμυντικός, Ρομέο Ντραγκότι ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βαλτινό και Πρόδρομο. Πιο πρόσφατη απόκτηση της Ένωσης είναι ο Σπύρος Κούζας, ο οποίος ύστερα από 11 χρόνια στα γήπεδα της Ορεστιάδας και ένα σύντομο πέρασμα από τον Α.Ο. Γοργογυρίου, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του αποφασισμένος να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΚΟΣ
ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ - ΚΟΥΖΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΟΜΕΟ ΝΤΡΑΓΚΟΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου