Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Φιλική νίκη για την Ένωση

    
Εδεχομένως οι χθεσινοί αντίπαλοι του φιλικού της Μουριάς, ενδέχεται να μας απασχολήσουν όλη τη σεζόν καθώς αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Ένωση και Ελευθεροχώρι έδωσαν φιλικό ματς με τον Σάκη Παλάντζα να παίρνει τη νίκη.
     Για την ιστορία η Ένωση επικράτησε με 4-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπελετσιώτη Γ. στο 22' {1-0}, ο Ψαρράς Κ. ισοφάρισε στο 32' σε 1-1 και στο 40' ο Μπρατάκος πέτυχε το 2-1 για την Ένωση. Ο μπρατάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 50', ο Μακρής μείωσε σε 3-2 στο 53' και στο 65' ο
Αλέκος Μποτσέτος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις
Έωση Δ/Μ: Πανουργιάς, Παπαβασιλείου, Μπελετσιώτης Ι., Κράβαρης, Κολότσιος, Ζυγολίκας, Κεραμίδας, Μποτσέτος Κ., Πατσιαλής, Ζήσης, Βαιόπουλος
Έπαιξαν και οι: Πατσιάς ΑΝ., Μπρατάκος, Μποτσέτος Α., Πατσιάς Χ., Καινούργιος, Τσιγαρίδας, Χότζα

Ελευθεροχώρι: Κλιάκος, Ψαρράς Κ., Σκράπαρης, Μακρής, Κωσταρέλος, Τζέγκας Γ., Ντίνος Φ., Ψαρράς Δ., Βερβέρας, Μάμαλης, Ρούκας Ε.
Έπαιξαν και οι: Καραβαγγέλης, Ρούκας Κ., Σκαπέτης, Ντίνος Ν., Αγγελόπουλος, Γεωργούλας

Πηγή: εφημερίδα ''ΕΡΕΥΝΑ''

Η ομάδα της Ένωσης όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό
Η ομάδα του Ελευθεροχωρίου όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό
Ο Σάκης Παλάντζας δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του
Ο Στέφανος Ψύχος, που πέρυσι ήταν προπονητής της Ένωσης, φέτος καλείται να οδηγήσει το Ελευθεροχώρι σε νέες επιτυχίες

Η Ένωση ποντάρει πολλά στο νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Αλέξανδρο Μποτσέτο {δεξιά}. Στη φωτογραφία με τον Σπύρο Κούζα που πλέον αγωνίζεται στα πρωταθληματα του Έβρου.
Πιστός στρατιώτης της Ένωσης, ο Γιώργος Πανουργιάς, καλείται και φέτος να κρατήσει την εστία του με όσο το δυνατόν μικρότερο παθητικό.




Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου