Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ 1-2

Νικηφόρα πέρασε από τη Πύλη η Ένωση Δροσερού Μουριάς, καθώς επικράτησε του Πορταικού με 1-2, και προκρίθηκε στη φάση των 16 του κυπέλλου ΕΠΣΤ. Η ομάδα του Λάμπρου Χήρα ξεκίνησε χαλαρά στο παιχνίδι, αλλά πολύ γρήγορα ανέβασε στροφές και επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο
24' η πρώτη καλή ευκαιρία, όπου ο Τσαρούχας επιχείρησε να σκοράρει, σουτάροντας έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε οριακά άουτ. Στο 32' ο Κώστας Παπακώστας βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος πρόλαβε να μπλοκάρει. Στο 35' ο Ζυγολίκας έπιασε ένα στρωτό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας πάλι είχε άλλη άποψη. Στο 43' όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα ο Κεραμίδας να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ, ύστερα από δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.  Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παλέψουν για τη νίκη.  Στο 60', αποβλήθηκε ο Ζυγολίκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού η μπάλα βρήκε το χέρι  του στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, όπου και ισοφάρισαν. Ο Πορταικός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και βγήκε στην αντεπίθεση , κάνοντας μερικές πολύ καλές ευκαιρίες. Δέκα λεπτά αργότερα, στο 70', αποβλήθηκε και παίκτης του Πορταικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αλλάζει πάλι το σκηνικό και να πιέζει η Ένωση μπροστά. Ύστερα από μεγάλη πίεση και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Βαρμπομπίτης σκόραρε στο 78' για λογαριασμό της Ένωσης, και με αυτόν τον τρόπο έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.  Από την αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με αποκορύφωμα την αποβολή του προπονητή της Ένωσης, Λάμπρο Χήρα, στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Κίτρος, Χεμπίμπασι, Παπακώστας Α., Γιαννοτάκης, Βαρμπομπίτης, Παπακώστας Κ., Ζυγολίκας, Τσαρούχας, Χανής, Κεραμίδας (61' Λόζιος)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λάμπρος Χήρας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζοφώλης (Μανασής - Παπανικολάου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου