Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΕΝΩΣΗ Δ. Μ. - ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ 2 - 2

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Ένωση στην φιλική αναμέτρηση με το Αγναντερό, όπου το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο (2-2) για τις δύο ομάδες. Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για το πρώτο τριαντάλεπτο ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Πατούσε καλά στο γήπεδο και δεν
επέτρεψε την ομάδα του Αγναντερού να αναπτυχθεί και να κάνει παιχνίδι. Οι Ενωσίτες όμως έμειναν νωρίς από δυνάμεις με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να το εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Το ημίχρονο βρήκε την Ένωση να προηγείται με 2 -1, στην επανάληψη όμως, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και τελικά ισοφαρίστηκε λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Η γενική εικόνα της ομάδας δεν προβλημάτισε τον προπονητή, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα και η ομάδα του Αγναντερού είναι σαφώς πιο έτοιμη, αφού σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το κύπελλο της ΕΠΣ Καρδίτσας. Για την ιστορία, το πρώτο γκολ για την Ένωση πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Κώστας Παπακώστας στο 15' και το δεύτερο ήταν αυτογκόλ των αντιπάλων στο 20'.


Ο φροντιστής της ομάδας, Λάκης, με τον Βασίλη Σιμορέλη κατά τη διάρκεια του αγώνα.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Παπακώστας Α., Χεμπίμπασι, Γιαννωτάκης, Καλκάνης (45' Λόζιος), Βαρμπομπίτης, Κεραμίδας (57' Ποδάρας), Παπακώστας Κ. (63' Χότζας), Ζυγολίκας (70' Γκίγκας), Χανής (45' Χαλκιάς), Κολότσιος (14΄ Κράβαρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου