Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΖΥΓΟΛΙΚΑ

Ο Ζυγολίκας Ευάγγελος, κοινώς "Ζήκος", αποτελεί αναμφισβήτητα έναν εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης και από πολλούς θεωρείται η ψυχή της ομάδας. Όχι άδικα πάντως γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, προσφέρει και σε πολλούς άλλους τομείς και "πονάει" όσο λίγοι την ομάδα. Χθες, είχαμε την ευκαιρία να του πάρουμε μία μίνι συνέντευξη. Αναλυτικά:


Η Ένωση, Βαγγέλη, πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση. Πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι 1η. Τι πιστεύεις γι'αυτό;
Στόχος μας ήταν η άνοδος και αυτό τελικώς έγινε. Μικρή σημασία έχει νομίζω η 1η ή η 2η θέση. Όσο για το τι νομίζω εγώ... όσο εύκολο ήταν να πάρουμε την 1η θέση, τόσο ήταν να πάρουμε και την 3η. Είμαστε ικανοποιημένοι.
Ύστερα από 5 χρόνια, η Ένωση θα συμμετέχει ξανά στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Πως αισθάνεσαι που θα αγωνίζεσαι στη μεγάλη κατηγορία;
Ωραία! προσωπικός μου στόχος ήταν να παίξω σ'αυτή τη κατηγορία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό θα γίνει με την αγαπημένη μου ομάδα. Θυσιάσαμε πολλά, όλα τα παιδιά, την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε και νομίζω πως μας αξίζει να είμαστε στην Α' κατηγορία.
Τι στόχους έχεις θέσει για τη νέα σεζόν;
Απλή η απάντηση όσο και η ερώτηση! Η ομάδα να μείνει στην κατηγορία με όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Για μένα, πάνω από όλα προέχει η σωματική υγεία έτσι ώστε να μπορώ να προσφέρω περισσότερα.
Πριν 1,5 χρόνο είχες ένα σοβαρό τραυματισμό. Στάθηκε αυτό εμπόδιο στην απόδοση σου την περασμένη σεζόν;
Σίγουρα! Είναι ότι χειρότερο να βρεθείς από τη μια στιγμή στην άλλη με βίδες και λάμες στο πόδι σου. Βέβαια δεν μπορώ να πω πως στάθηκε εμπόδιο στο να παίζω όπως πριν, αλλά σίγουρα στο πρώτο εξάμηνο δυσκολεύτηκα αρκετά. Υγεία σε όλους λοιπόν τη νέα σεζόν.
Σε προσέγγισαν άλλες ομάδες με σκοπό να σε αποκτήσουν; Αν ναι, γιατί αποφάσισες να παραμείνεις στην νεοφώτιστη Ένωση;
Η ομάδα της Ένωσης είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Τα τελευταία χρόνια χτίζονταν σιγά σιγά με σκοπό την άνοδο. Δεν βλέπω κάποιο λόγο που πρέπει να με κάνει να αλλάξω ομάδα και ειδικά αυτή τη χρονιά που έγινε μεγάλη προσπάθεια από ποδοσφαιριστές, διοίκηση και προπονητή.
Θα ήθελες να μας πεις κάποια στιγμή από τη φετινή σεζόν που σε σημάδεψε και θα θυμάσαι;
Που με σημάδεψε δεν θα το έλεγα, αλλά δεν θα ξεχάσω σίγουρα την χαμένη ευκαιρία που είχα στο γήπεδο της Μουριάς με αντίπαλο τη Διάβα, όταν πέρασα τον τερματοφύλακα και κατάφερα να μην σπρώξω τη μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν ανεβαίναμε κατηγορία ίσως και να με σημάδευε.
Είσαι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Δυο λόγια για τους φίλους της Ένωσης;
Όταν βλέπεις πως υπάρχουν άτομα που σε στιρίζουν σε μια προσπάθεια που κάνεις, θέλεις να δώσεις πιο πολλά. Σίγουρα οφείλουμε και στους φιλάθλους μας αρκετά και πιστεύω πως η αρχή έγινε. Καλή μας πορεία λοιπόν την καινούργια σεζόν και υπάρχει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου