Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ...

Με τον υποβιβασμό του Καστρακίου στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία Τρικάλων ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία. Έτσι λοιπόν η Ένωση Δροσερού Μουριάς, του χρόνου θα βρεθεί αντιμέτωπη με Καστράκι, Αχιλλέα Μπάρας, Δήμητρα Απόλλων, Φλαμούλι, Παραληθαίους, Νεοχώρι, Μεγαλοχώρι, Μεγάλα Καλύβια, ΑΕΤ, Γενέσι, Φήκη, Βαλτινό, Ελευθεροχώρι, Φαρκαδόνα,
Κρύα Βρύση, Ασκληπιό και Λογγάκι. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος, καθώς στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας συμμετέχουν πολύ δυνατές ομάδες. Πρόκειται δηλαδή να δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, όπου η Ένωση συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Σεπτέμβριο.

1 σχόλιο :

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή