Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Αντίο Μέγα Coach...

Θλίψη σκόρπισε σήμερα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της  Ένωσης Δροσερού Μουριάς αλλά και σε όλη την αθλητική και τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου του πρώην προπονητή Κωνσταντίνου Μπούρα.

  Εκτός από τις εξαιρετικές του προπονητικές επιδόσεις, διακρίθηκε για το ήθος και την προσωπικότητα του, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού.
  Όλοι θα θυμούνται έναν σπουδαίο προπονητή, έναν σωστό οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που αποτελούσε πρότυπο για όλους τους νεότερους αθλητές και έδινε συνεχώς το σωστό παράδειγμα με τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σε ηλικία 77 ετών η εμβληματική μορφή ο δικός μας "Μπουρίνιο" που από το 2005 εως το 2011 ήταν προπονητής της Ένωσης και πανηγύρισε άνοδο στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία το 2009 έδωσε τον τελευταίο του αγώνα τον πιο δύσκολο τον πιο σκληρό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Δροσερού Μουριάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κωνσταντίνου Μπούρα που έφυγε από τη ζωή. 

                                          Αντίο Μέγα ''Μπουρίνιο"

Άνοδος στην Α' ερασιτεχνική 2009-2010 
                        


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου