Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

     Ύστερα από πλήρη απραξία τριών μηνών, επιτέλους είχαμε εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης. Χθες βράδυ συγκεκριμένα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας πραγματοποίησαν συγκέντρωση με κεντρικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Δ.Σ. Εκπλήξεις δεν υπήρχαν καθώς τα μέλη που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι.
Αναλυτικά το Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Καλύβας Βάιος
Αντιπρόεδρος: Κανίστρας Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας: Λουλές Κων/νος
Ταμίας: Χήρας Βάιος
Γεν. Αρχηγός: Μπλατζής Δημήτριος
Έφορος Υλικού: Τζιώρας Ευθύμιος
Μέλος: Τριάντος Στέργιος

     Στα μεταγραφικά, η ομάδα της Ένωσης φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική στο πρωτάθλημα της Α1 φέτος, καθώς οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες (οι οποίες ακόμα συνεχίζονται) παικτών είναι πολλές.
      Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν και επίσημα οι Στέφανος Βαρμπομπίτης, Τσαρούχας Βησσαρίων, Γιαννοτάκης Νικόλαος, Παπακώστας Αθανάσιος, Παπακώστας Κων/νος, Λόζιος Σωτήριος και Ποδάρας Βάιος, ενώ ανοιχτή παραμένει ακόμα η παραμονή του Κολότσιου Ανδρέα.
     Αντίθετα, νέοι παίκτες της Ένωσης θεωρούνται και επίσημα πλέον οι Χήρας Χρήστος, Γιακίμης Νικόλαος, Τσιγαρίδας Απόστολος, Παντούλας Ευάγγελος, Γερούκος Ιωάννης και Μπελετσιώτης Γεώργιος, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν μερικές προσθήκες ακόμα.
    Ένα ακόμη ζήτημα που παραμένει ανοιχτό στην ομάδα αλλά αναμένεται να κλείσει σύντομα είναι αυτό του προπονητή. Η παραμονή του Λάκη Κατσαρού στον πάγκο της ομάδας θεωρείται πλέον αμφίβολη, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της Ένωσης να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου