Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 1-2

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα ματς για την ομάδα της Ένωσης στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας από τον Ασκληπιό ή όπως επίσημα ονομάζεται η ομάδα του Δημήτρη Γκένα, ΑΟΤ 2010. Άδικο χαρακτηρίστηκε το αποτέλεσμα (1-2) από μεγάλη μερίδα φιλάθλων, καθώς το νικητήριο γκολ των
φιλοξενούμενων προήλθε ύστερα από ολιγωρία της άμυνας στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης. Αρκετά καλά στάθηκε η Ένωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το χάσιμο αρκετών ευκαιριών όμως, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κράβαρη στο 56', σε συνδυασμό με την απουσία δύο βασικών ποδοσφαιριστών, Ζυγολίκα (τιμωρημένος) και Κολότσιου (τραυματίας), στέρησαν από την Ένωση τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10' με καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, η Ένωση ισοφάρισε στο 61' με σουτ του Λόζιου και ο Ασκληπιός διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 90'.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Πανουργιάς, Κίτρος, Χεμπίμπασι (46' Κράβαρης), Γιαννοτάκης, Παπακώστας Α., (84' Τσέτσας), Βαρμπομπίτης, Τσαρούχας, Μπελετσιώτης, Χανής (46' Λόζιος), Κεραμίδας, Παπακώστας K.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λάμπρος Χήρας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάμαλης (Γαντζούλας - Λεωνίδας Σ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου